Yettel започва да предлага аксесоари на Belkin

От този месец Yettel започва да предлага аксесоари на Belkin. В търговската мрежа на Yettel клиентите първоначално ще могат да намерят адаптери за зареждане, зарядни за кола, стойки за зареждане и външни батерии. Сред първите продукти, които ще могат да закупят клиентите са:

Външна батерия Belkin BOOST CHARGE 10000 mAh, която може да зарежда до три устройства едновременно с общо до 15W. Моделът разполага с 2 USB-A порта и 1 USB-C порт, а LED светлината показва състоянието на захранване. Към батерията има включен и 15 см USB-A към USB-C кабел.

Зарядното за кола Belkin BOOST CHARGE 20W, USB-C PD идва с 20W мощност на зареждане и съвместимо с всички устройства с кабели USB-С.

Безжичната двойна поставка за зареждане Belkin BOOST CHARGE 15 W, която се предлага в бяло може да зарежда едновременно две устройства.

Стойка MagSafe Belkin предлага безжично зареждане с до 15W и също се предлага в бяло. Тя може да зарежда iPhone 12 и последващите модели с 3 в 1 технология, която позволява зареждане на iPhone, AppleWatch и Аir pods едновременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *