Yettel с отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо

Споделете публикацията:

През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при покупка на смарт устройство, ако предадат стар апарат за рециклиране. Предложението е част от кампанията „Рециклирай и спести“ на телекома, която и този месеца включва смартфони, смарт часовници, таблети и лаптопи, които са с намаления до 200 лв.

За да се възползват от предложението, настоящите и нови клиенти на Yettel трябва да върнат стар телефон, таблет или дребен смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Срещу него те ще получат отстъпка, а събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране.

Сред моделите с максимална отстъпка в промоцията се откроява Xiaomi 12, Samsung Galaxy Z Flip4, POCO X4 Pro, Galaxy S22 и още модели на Nokia, Samsung и Realme. Търсещите нов смарт часовник пък могат да избират измежду редица модификации на Apple Watch Series 7, Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, както и за моделите на Huawei от серията Watch GT 3 Pro.

Независимо какво устройство потребителите върнат за рециклиране, могат да се възползват и от отстъпката от 200 лв. за таблета Lenovo Tab P11 5G и лаптопа Lenovo V15 IML 15.6.

Кампанията е валидна в цялата търговска мрежа при покупка в брой или на лизинг и сключване на двугодишен договор с някой от абонаментните планове Тотал + и Тотал Макс. Устройствата могат да бъдат купени и от сайта на Yettel, където отстъпката се получава при пазаруване в брой с добавяне на промокод RECYCLE. Старият апарат се връща директно на куриера при доставката на новия.

За 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *