KIVI предоставя достъп до Da Vinci Kids и SWEET.TV при покупка на телевизор

Украинският производител на смарт телевизори, KIVI стартира интересна промоция. През есента компанията предоставя на своите клиенти безплатен достъп до детско образователно съдържание, канали и филми. При закупуване на телевизор от 1 октомври до 31 декември получавате достъп до Da Vinci Kids и SWEET.TV със специален промоционален код. Офертата важи за всички модели телевизори KIVI – от 24” до 65”, работещи с Android TV.

Da Vinci Kids

Da Vinci Kids е международна образователна платформа за забавление за деца и семейства. Нейните предавания и документални филми насърчават експериментирането, създаването и изследването. Съдържанието на канала за деца над 7 години е подбрано от учители – спомага за развитието на социални и емоционални умения, креативност и критично мислене. Предаванията се превеждат на 22 езика, включително български.

KIVI, в партньорство с Da Vinci, предлага на своите български клиенти 12 месеца безплатен достъп до приложението Da Vinci Kids. При закупуване телевизор използвайте специален промоционален код на специалната уеб страница Da Vinci Kids, с което ще получите достъп до образователно и развлекателно съдържание. За подробна информация за активиране посетете www.kivismart.com.

В допълнение към достъпа до приложението Da Vinci Kids TV, клиентите могат да използват и мобилната версия на приложението със същите данни за акаунта без допълнителни разходи. Мобилното приложение предлага и над 200 интерактивни учебни игри, тестове и други, както на телефони, така и на таблети.

Канали и филми в платформата SWEET.TV

SWEET.TV е стрийминг платформа, предлагаща съдържание за цялото семейство. SWEET.TV е достъпен за своите зрители навсякъде, където има интернет връзка. SWEET.TV предоставя достъп до телевизионни канали, филми, анимационни филми и сериали на 5 устройства в един абонамент. Обхватът на качеството на видеото включва HD и 4K.

Специално за клиентите на KIVI в България, SWEET.TV предлага безплатен достъп до библиотеката си за 3 месеца. При закупуване на телевизор KIVI от 1 септември до 31 декември и въвеждане на специален промоционален код KIVI в предварително инсталираното приложение SWEET.TV, потребителят ще получи достъп до канали, филми и анимационни филми. Подробни инструкции за активиране на промоционалния код можете да намерите на уебсайта на KIVI www.kivismart.com. Промоционалният код ще бъде присвоен и на акаунта на потребителя на други устройства (до четири), на които е инсталирано приложението SWEET.TV.

В България Smart TV KIVI са представени на следните пазари: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop.bg, Technomarket.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *