Започват предварителните продажби на Huawei Mate 50 Pro с Watch GT 3 Active

Новият флагман на Huawei Mate 50 Pro, който бележи десетата годишнина от представянето на първия смартфон от серията Mate, влиза на българския пазар от 24 октомври. Това става с оферта за предварителна поръчка в комплект с Huawei Watch GT 3 Active edition, валидна до 6 ноември 2022 включително.

На българския пазар моделът ще се предлага в три цвята – черен, сребрист и оранжев (гръб от веган кожа). Черният и сребристият вариант идват с 256GB пространство за съхранение, а оранжевата е с 512GB. И при трите варианта RAM паметта е 8GB, а в кутията освен 66W SuperCharge зарядно, ще откриете и силиконов протектор за гърба. Поддържа се и безжично зареждане до 50W.

Двойно по-голямото количество памет не е единственото, което отличава оранжевата версия. Този модел е и със защитно покритие от Kunlun стъкло на дисплея. То се състои от милиарди нанометрови кристали, което повишава издръжливостта му при падане до 10 пъти спрямо черната и сребърната версии.

Kunlun дисплеят е носител на петзвездния сертификат за устойчивост на падане на стъкло от SGS в Швейцария, което прави Mate 50 Pro първият смартфон с такъв сертифкат. И трите варианта идват с IP68 сертификат за устойчивост на прах и вода, но при оранжевата версия устойчивостта достига до 6 метра под вода, което позволява цялостна по-висока издръжливост във влажна и прашна среда.

Huawei Mate 50 Pro в черния и сребрист вариант, в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена 2499 лева от А1, Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа в в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена 2699 лева от Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

2 thoughts on “Започват предварителните продажби на Huawei Mate 50 Pro с Watch GT 3 Active

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *