Nothing Ear (stick) са с леко променен дизайн и нов кейс

Nothing представи втория си модел напълно безжични слушалки, Ear (stick), които са с интересен полу in-ear дизайн, без силиконови накрайници. Останалата част от дизайна им напомня много на първия модел Ear (1), включително полупрозрачните стебла. Иначе кейсът е с изцяло нова визия, която е цилиндрична и наподобява на кутията на червило, като също е прозрачен.

Слушалките са с 12.6-милиметрови говорители, но липсва технология за активно шумопотискане. Налично е решението Clear Voice Technology, което използва трите микрофона от всяка слушалка за подобряване на разговорите в шумна обстановка. Поддържа се сензорно управление на плейбека и разговорите.

Nothing са добавили и Bass Lock за динамична настройка на басите в зависимост от околната обстановка. Слушалките имат сертификация IP54, а с един заряд предлагат до 7 часа плейбек. Това време се удължава до 29 часа с вградената в кейса батерия. Моделът поддържа Fast Pair с Android устройства.

При използване с Nothing Phone (1) има няколко допълнителни екстри. Персонализиране на управление с жестове, настройки на еквалайзера и Find My Earbuds. Другите смартфони могат да се възползват от тях с приложението Nothing X. Цената на Nothign Ear (stick) е 119 евро, като те ще са налични от 4 ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *