Yettel дава 6 месеца безплатна антивирусна защита на своите бизнес клиенти

Yettel даде старт на най-новата си услуга за корпоративни клиенти, с която предлага последно поколение облачно базирана защита за бизнеса. Цялостните Антивирусни решения са продукт на партньорството на телекома с мултинационалната софтуерна компания за киберсигурност и признат световен лидер в областта на информационната безопасност TrendMicro. Услугата се предлага в три пакета, създадени да отговорят най-точно на бизнес нуждите на различните клиенти. С пускането на Антивирусните решения за бизнеса Yettel предлага промоционални условия и заявилите сега ползват 6 месеца безплатно при сключване на договор за 2 години.

Антивирусните решения са разработени с идеята за бюджетна и технологична достъпност, така че да осигурят качествена дигитална защита дори за най-малките бизнеси, които често нямат ресурс за своя IT поддръжка.

“С дигиталната трансформация и новите реалности, които COVID наложи, за бизнесите е критично да цифровизират операциите си, ако искат да отговарят на нуждите на клиентите си и да се развиват. Новите технологии и онлайн средата идват и с все повече и сложни заплахи за данните, системите и устройствата на бизнеса. А често фирмите нямат човешкия, времевия и финансовия ресурс да се погрижат качествено за дигиталната си сигурност сами. Затова нашите Антивирусни продукти са разработени така, че да дадат готово решение и на по-малките фирми, но и на по-големите, които не правят компромис със защитата си и искат да я поверят на наистина доказан експерт в киберсигурността, какъвто е нашият партньор TrendMicro”, разказва за идеята зад Антивирусните решения Николай Николов, директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Yettel.

Продуктът на Yettel дава възможност за спиране на различни видове заплахи, за предпазване на устройствата от зловредни атаки, както и за откриване на опити за пробиви в системите на фирмата потребител. Мрежата за интелигентна защита на Trend Micro (Smart Protection Network™) използва глобални сензори за проучване на рискове, чрез които успява в реално време да идентифицира заплахи и да осигури защита от тях преди да достигнат до устройствата на потребителя.

Сигурността се постига с широк спектър от техники за защита на лаптопи, таблети, компютърни устройства и смартфони, независимо дали работят под Windows, Mac, iOS или Android. Kлиентите получават защита на данните и уязвимите точки, контрол на използваните приложения, уеб филтриране и защита на имейл порталите и съобщенията. Услугата предвижда и борба срещу зловредния софтуер, включително срещу ставащите все по-популярни рансъмуер атаки.

Продуктът е лесен за инсталиране и ползване. Той е облачно базиран, което прави внедряването му бързо и просто, без да са необходими големи системни ресурси и специални знания. Управлението и мониторингът също са максимално опростени с облачно-базираната централизирана платформа, която е достъпна от всеки уеб браузър. Решенията идват с автоматична актуализация и с непрекъсната техническа поддръжка от специалистите на Yettel и TrendMicro. В зависимост от нуждите на клиентите и нивото на защита цените на пакетите започват от 4,99 лв. на месец без ДДС.

Още за услугата Антивирусни решения за бизнеса, както и информация за останалите продукти и услуги на Yettel за корпоративни клиенти можете да видите тук.

Повече информация за TrendMicro можете да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *