Какви са наградите в петъчната игра на Yettel

Споделете публикацията:

В последния работен ден от седмицата петъчната игра на Yettel предлага изненади за потребителите на мобилното приложение. Единственото условие е участниците да открият специалния банер на началния екран на приложението Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта.

Сред изненадите на „Петък с Yettel” потребителите ще открият отстъпки за смарт телефони и смарт джаджи, лаптоп, допълнителни МБ интернет и дори пречиствател за въздух. В списъка от награди има и партньорски оферти с отстъпки от booking.com, PRAKTIS и верига хотели „Шарлопов“.

Този „Петък с Yettel” идва с 25% отстъпка за Nokia G60 5G 128GB, 20% за HUAWEI Nova 10 128GB и 15% за HUAWEI Nova 10 Pro 256GB. Сред останалите отстъпки са 50 лв. за HUAWEI WATCH GT 2 Pro и 100 лв. от цената за лаптоп ACER Extensa 15 EX215-52.

Скреч картата на „Петък с Yettel” e зарадена и с 15% намаление за разнообразни смарт аксесоари, както и за популярните пречистватели на въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro и Xiaomi Mi Air Purifier 3C EU.

Потребителите могат да участват веднъж в рамките на петъчния ден и имат възможността да подарят наградата си на човек, който също използва приложението Yettel.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *