Швейцарското приложение за сигурна комуникация TeleGuard има нова версия с IP телефония

Споделете публикацията:

Приложението TeleGuard, което предлага сигурна възможност за комуникация и идва от Швейцария се сдобива с нова функционалност. От версия 2.3.0 с помощта на IP Call можете да се обаждате на всеки телефонен номер по света. Това премахва таксите за роуминг за обажданията към номера в чужбина. Това е следващата стъпка насочена към бизнеса.

Клиентите, които вече използват решението TeleGuard Business, ще намерят тази функция за много полезна. Бизнес моделът е изграден върху продажбата на услуги, а не на потребителски данни.

“За сравнително кратко време вече внедрихме много функции, но това в никакъв случай не е всичко. Например, при стартирането на бизнес решението ще бъдат възможни гласови и видеоконференции с до 100 участници”, споделя Андреас Вибе, главен изпълнителен директор на Swisscows AG и иноватор на Messenger TeleGuard. Професионални групи като лекари, адвокати и различни консултантски групи, като и училища и социални институции вече са открили безплатната версия. През ноември 2022 г. Swisscows AG ще стартира кампания за отстъпка за всички заинтересовани бизнес клиенти.

С тази нова функция Swisscows установява още един стандарт в решението TeleGuard като предшественик на бизнес версията. TeleGuard Business ще бъде полезен за компании, лекари и клиники, тъй като това решение може да се управлява от самата компания и може да се използва и като самостоятелно хостване, ако е необходимо.

Приложението е криптирано от край до край и е част от екоистемата за защита на данни на Swisscows. Благодарение на швейцарските разпоредби за защита на данните не е необходимо данните да се предават в други държави. Ето защо при създаването на Swisscows, включително на всеки един ден от нейните продукти, Швейцария представлява нашата визия и затова избрахме Швейцария за място, казва Вибе.

Swisscows AG – екосистема за поверителност

Андреас Вибе и неговият екип работят в областта на изкуствения интелект повече от 25 години. Те разработват технологии и продукти за изграждане на екосистема за защита на неприкосновеността на личния живот в цифрова среда. Различни продукти на Swisscows AG защитават потребителите от следене в интернет, например безплатната търсачка Swisscows, Swisscows VPN, месенджърът TeleGuard, Swisscows.email и Digital Media Education.

Повече информация относно анонимната търсачка и приложението за комуникация TeleGuard, можете да намерите на https://swisscows.com/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *