Vivacom подарява телевизор и пуска нов 4K спортен канал за Световното

Броени дни преди старта на Световното първенство по футбол в Катар, Vivacom дава възможност на потребителите на ТВ платформата EON да спечелят един от 30 смарт телевизора Samsung с диагонал 55 инча. Шанс имат всички настоящи и бъдещи клиенти, които заявят нов срочен абонамент за допълнителен пакет DiemaXtra, или нов срочен абонамент за EON PREMIUM в периода от 01.11.2022 г. до края на месеца, или са страна по срочен договор за EON PREMIUM, IPTV XL+ или друга основна ТВ услуга с включени спортните канали от DiemaXtra.

В същия период Vivacom ще предлага DiemaXtra с отстъпка от 50% за първите 3 месеца. За да участват в томболата, потребителите могат да се регистрират на сайта vivacom.bg/diema, като попълнят специална форма за участие. Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

В допълнение, на 16 ноември Vivacom пуска нов 4К канал, който ще излъчва мачовете от световния шампионат в кристално Ultra HD качество без допълнително заплащане. Каналът Diema Sport 3 4K ще бъде добавен автоматично към пакета DiemaXtra. Така общо 5 канала ще предложат спортно съдържание – Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Diema Sport 3 HD, Trace Sport Stars HD и Diema Sport 3 4K.

Те ще излъчват пряко футболните срещи от терените в Катар и ще зарадват феновете на футбола със студиа с интересни гости, анализи и коментари преди и след мачовете. С функционалността EON Sports Mode, всички потребители на EON ще получат достъп и до всичко, което се случва по време на двубоите от шампионата, в най-малкия детайл.

3 thoughts on “Vivacom подарява телевизор и пуска нов 4K спортен канал за Световното

 • ноември 14, 2022 at 10:17 am
  Permalink

  Това е нещо за което другите оператори само могат да помечтаят браво на Виваком

  Reply
 • ноември 14, 2022 at 10:22 am
  Permalink

  Виваком пак удариха другите оператори в земята така се прави

  Reply
  • ноември 16, 2022 at 11:54 am
   Permalink

   Искам да съм сред учасниците за 50-те, 55 инчови телевизори,като клиент на ЕОН и Диема Екстра пакета,благодаря

   Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *