Разгледайте първата за България гейминг изложба

На 14-ти ноември в Галерия +359 се проведе откриването на изложбата „Art behind Evolution”, зад която стои софтуерната компания Evolution Engineering Bulgaria. Изложените творби са дело на графичните дизайнери от компанията и представят тяхното лично и професионално творчество, противопоставяйки ги.

В рамките на седмица водната кула в Лозенец ще се превърне в дом на съвременното гейминг изкуство, а до 19-ти ноември всеки желаещ ще може да посети галерията безплатно.

С футуристичната изложба, софтуерната компания цели както да подкрепи своите визуални артисти, така и да запознае широката аудитория с виртуалното творчество, което комбинира талант, индивидуален подход и технологии. За създаването на своите произведения, визуалните творци използват различни техники, сред които графичен дизайн, анимации и много други.

Шведската компания стъпва на българския пазар през 2020-та и към момента успява да привлече над 200 служители. Тя създава продукти и технологични решения, които са революционни за света на онлайн игрите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *