Гейминг мониторът Sony INZONE M3 идва у нас през януари

Sony обяви прозореца, в който новия гейминг монитор на компанията, INZONE M3 ще бъде наличен за Европа, като предварителни заявки вече се приемат в определени страни. От компанията споделят за Today Tech, че моделът ще е наличен на нашия пазар през януари 2023 г.

Новият модел предлага Full HD резолюция с HDR, скорост на опресняване 240Hz с 1ms GtG (Gray to Gray) и технологии за променлива скорост на опресняване. Има и над 99% покритие на sRGB спектъра.

Стойката позволява мониторът да заема по-малко пространство, за да може играчите лесно да разположат клавиатура под ъгъл и голяма поставка за гейминг мишка около или под монитора. Сред другите функции са регулируема височина и наклон и възможност за прибиране на кабелите за по-чисто пространство върху бюрото.

С функцията Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), потребителите могат да управляват до два отделни компютъра от една единствена клавиатура, мишка и слушалки, свързани към монитора. С режима FPS Game Picture Mode потребителите могат да оптимизират яркостта и контраста, за да виждат своите опоненти по-ясно. В допълнение към това, те разполагат и с функцията Black Equalizer, с която се разкриват дори детайлите, скрити в сенките.

Мониторите използват технологията Auto HDR Tone Mapping, която работи с конзоли PS5, автоматично разпознава монитора по време на първоначалните настройки и оптимизира HDR настройките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *