vivo и FIFA свързват футболните фенове по целия свят

Тазгодишното издание на Световното първенство по футбол, което се провежда в Катар (FIFA World Cup Qatar 2022), вече започна. Стартът беше на 20-и ноември със среща между отборите на Катар и Еквадор, а до финалния мач на 18-и декември ни очакват множество интересни и спиращи дъха игри, които ще донесат допълнителен колорит в края на есента.

Футболните срещи, разбира се, са най-вълнуващи, когато ги гледате с приятелите или със семейството си, особено ако и те се наслаждават на този вид спорт. И тъй като в днешно време технологиите са замесени в почти всеки аспект от живота ни, няма как да подминем връзката между FIFA, организацията зад Световното първенство по футбол, и vivo.

Всичко започва през 2017 г., когато vivo подписва шестгодишно споразумение за спонсорство с FIFA. Технологичната компания играе важна роля, помагайки на Международната футболна федерация да бъде домакин на едно открито и приобщаващо хората по целия свят събитие. Кулминацията идва с предстоящото Световно, като официален смартфон на първенството е сгъваемият смартфон X Fold+. За първи път в 118-годишната история на Федерацията сгъваем модел заема тази позиция. Това е и второто Световно първенство, което е спонсорирано от vivo.

Като единствен спонсор в мобилната индустрия и официален смартфон на събитието, компанията ще свърже футболните фенове, споделящи обща страст към един от най-обичаните спортове. vivo ще запечата вълнуващите моменти от Първенството, благодарение на водещите си технологии и ще предостави флагмански смартфони на екипа на събитието, с което ще подпомогне успешното му провеждане.

vivo със сигурност ще има принос за провеждането на Световното първенство в Катар, тъй като технологиите на компанията, особено при смартфон флагманите, са отлични. На фона на това форумът дава възможност на всеки да се забавлява, независимо къде, с кой и как. Възползвайте се и вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *