Защо да изберете смарт телевизор KIVI този Black Friday

Сезонът на намаленията Black Friday е в разгара си – подходящо време е да купите нещо, за което отдавна мечтаете, на добра цена. Тази година в България вече има и по-голям избор на телевизори, тъй като у нас официално се предлагат модели на украинската компания KIVI.

Брандът предлага смарт телевизори с диагонал от 24” до 65” с различна резолюция на екрана и безрамков дизайн. Най-популярните модели се произвеждат в бял цвят, което позволява вписването им в различни интериори. Въведени са и редица полезни технологии: Super Contrast Control и UltraClear за по-добра яснотата на изображението в съдържание с качество под 4K. HDR в телевизорите KIVI се поддържа не само за файлове на външен носител, но и при стрийминг. Акустичната система е разработена в сътрудничество с японската компания JVCKenwood. Смарт телевизорите работят с операционната система Android TV и са сертифицирани от Google, Netflix и Amazon Prime.

За да се запознаете с промоционалните оферти, посетете пазарите на партньорите на KIVI: Ozone.bg и eMag

Ето и някои от предимствата на смарт телевизорите KIVI

 • Собственото приложение KIVI MEDIA
  Собственото приложение KIVI MEDIA улеснява достъпа до съдържание. След разопаковане на телевизора и свързване към интернет, потребителят може веднага да премине към гледане на канали и филми, фитнес тренировки или онлайн игри. Няма нужда да създавате или запомняте акаунти от различни платформи, да се свързвате със сателитна или кабелна телевизия. Съдържанието на секциите на KIVI Media е локализирано за всеки пазар, но производителят активно работи, за да предостави на потребителите в различни страни максимални възможности за забавление.
 • Облачни игри Boosteroid с безплатен пробен период
  Boosteroid – един от трите най-добри доставчици на облачни игри в Европа. Позволява ви да играете модерни компютърни и конзолни игри, като Fortnite и GTA 5. Игрите се стартират на собствените сървъри на партньора и се предават на екрана на потребителя чрез интернет. Управлението се осъществява с помощта на геймпад. Купувачите на KIVI получават 60-минутен пробен период, за да тестват облачните игри Boosteroid.

 • Платформа AirConsole – отборни игри за семейство и приятели
  Използвайки платформата AirConsole, до 16 играча могат да играят едновременно на един Smart TV. Предлагат се повече от 90 уникални игри, които ще бъдат интересни както за деца, така и за възрастни – различни викторини, «Монополи», спортове, екшън и др. Интересна идея за свободното време със семейството или приятели! Управлението на играта е лесно – чрез безплатното приложение AirConsole, което трябва да се инсталира на смартфоните на играчите.

 • 12 месеца безплатен достъп до платформата Da Vinci Kids
  Da Vinci Kids — международна образователна и развлекателна платформа за деца и семейства. Нейните уникални предавания и документални филми насърчават експериментирането, създаването и изследването. Съдържанието на канала, предназначено за деца над 7 години, е подбрано от учители – спомага за развитието на социални и емоционални умения, креативност и критично мислене. KIVI предоставя на своите клиенти 12 месеца безплатен достъп до платформата Da Vinci Kids. В допълнение към достъпа до телевизионното приложение, те могат да използват и мобилната версия на приложението с видео съдържание, игри и викторини.

 • 3 месеца безплатен достъп до канали и филми SWEET.TV SWEET.TV — е една от най-модерните европейски стрийминг платформи, която предлага съдържание за цялото семейство: телевизионни канали, филми, анимационни филми и сериали на 5 устройства в един абонамент. Диапазона на качеството на видеото включва HD и 4K. KIVI SWEET.TV предлага безплатен достъп до библиотеката си за 3 месеца специално за клиенти.

2 thoughts on “Защо да изберете смарт телевизор KIVI този Black Friday

 • ноември 26, 2022 at 7:39 am
  Permalink

  Здравейте!Телевизорите имат ли българско меню и кирилица?

  Reply
  • ноември 26, 2022 at 4:28 pm
   Permalink

   Здравейте, имат меню на Български.

   Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *