Xiaomi пуска специално издание на Xiaomi 12T Pro – Daniel Arsham Edition

Xiaomi си сътрудничи с Даниел Аршам, за да трансформира най-новия си флагман, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition. За първи път артистът експериментира с прилагането на различни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смартфон, залагайки на неговата философия за „Бъдеща археология“.

Олицетворявайки обект на фикционална археология и изследвайки нови гледни точки от взаимодействието с устройството, продуктът е създаден с внимание до най-малките детайли от скулптурната кутия до цялостното усещане, когато държите това Xiaomi устройство в ръцете си.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в ограничено количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022 г. и ще бъде достъпен на highsnobiety.com като изключителен онлайн партньор за търговия на дребно, mi.com и в специалния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.

Даниел Аршам е артист от Ню Йорк, чиято практика обхваща изобразително изкуство, архитектура, пърформанс и филми. Емблематичните произведения на Аршам смесват миналото, настоящето и бъдещето, демонстрирайки гъвкавостта и силата на носталгията, често чрез препратки към моменти от края на 20-ти век. Ерозирали отливки от съвременни артефакти и съвременни човешки фигури, творбите му са изработени от геоложки материали като пясък, селенит и вулканична пепел. Тези материали постигат външния вид и естетиката на ерозия или археологически, бъдещи реликви, както Аршам ги е нарекъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *