vivo ще разширява присъствието си в България постепенно

Тази седмица имах възможността да присъствам на кръгла маса организирана от българското представителство на един от най-големите производители на смартфони в света, vivo. По време на събитието компанията представи стратегическото си развитие на българския пазар с акцент върху технологичните решения, които компанията развива в световен мащаб.

Представителите на компанията отчитат, че са горди с постигнатото на пазара у нас. Имах възможност да поговоря с Иво Бояджиев, ръководител продажби vivo България и Ангел Вакаралийски, мениджър продажби vivo България. Те споделят, че компанията има методичен подход за разрастване с бавни темпове. Така например, към момента смартфоните се предлагат само от Технолопис, но скоро предстои партньорство с един от телекомите. След това устройствата ще се появят в още търговски вериги, а и още един от телекомите.

Иво Бояджиев и Ангел Вакаралийски

Фокус в кръглата маса бяха също наскоро представените в Китай модели, iQOO 10 Pro и сгъваемият X Fold. Те въвеждат редица нововъведения, като впечатление при втория от тях правят подобрената панта, висококачествени екрани и камера, както и производителност от флагмански клас.

Междувременно успях и да видя новия iQOO 10 Pro, който е с отличителен дизайн в случая с бял цвят и акценти от автомобилния производител BMW. Покритието на гърба е от изкуствена кожа, а телефонът освен това поддържа и най-бързото зареждане към момента, до 200W. Това позволява зареждането на батерията изцяло за 10 минути.

Остава надеждата, че в България ще видим и новата флагманска линия vivo X90, която определено впечатлява с камерите си. На фона на това у нас вече се предлагат редица модели от сериите X Lite, V и Y, както и някои аксесоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *