Unlimited Space by Vivacom в зала „Христо Ботев“ за финала на Световното

За финалната седмица на Световното първенство по футбол, в зала „Христо Ботев“ в Студентски град инфинити пространството на Vivacom е на разположение на всички, които търсят нови футболни емоции чрез съвременните технологии. До 18 декември веднага щом прекрачат прага на стаята, феновете ще открият нов футболен свят.

Всеки, който посети стаята, направи снимка или видео от изживяването в нея и ги сподели публично като пост в своя Инстаграм с #unlimitedbyvivacom, ще участва в томбола за голяма награда – 1 брой PlayStation5 Digital Edition. Конзолата е в комплект с най-новата игра FIFA23, 3D Pulse слушалки и допълнителен DualSense контролер.

Концепцията на арт инсталацията отразява основната цел на Unlimited плановете, които Vivacom пусна тази есен, за да даде възможност за общуване без лимити – с неограничени минути, SMS-и и мегабайти в България при разумно и добросъвестно потребление и и достъп до 5G мрежата за всички ценови категори при наличие на съвместимо устройство. Затова на място в зала „Христо Ботев“ всеки посетител може да избере и най-подходящия план за своите нужди, като получи специална оферта за мобилна или фиксирана услуга от представители на компанията и така да участва в допълнителна томбола със страхотни награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *