KIVI TV с 5 полезни функции за отлично изживяване на футболния финал

Световното първенство в Катар е във финалната си фаза, като съвсем скоро е и големият финал. Гледането на подобни събития е много важно за спортните фенове, а за целта е необходим и качествен телевизор. Украйнският бранд KIVI вече има присъствие у нас, като предлага широка гама смарт телевизори.

От компанията споделят и кои са най-силните черти на предложенията ѝ в насока за отлично изживяване пред малкия екран.

MEMC

Специално за гледане на спортни събития и динамични филмови сцени, технологията MEMC, която е вградена в телевизорите KIVI. Тя автоматично оценява качеството на изображението и добавя необходимия брой кадри, така че движенията на екрана да изглеждат гладки и детайлите да са ясни. Програмата анализира посоката и скоростта на движение на картината и компенсира кадрите до честотата, която е необходима, за да може топката и футболистът на терена да се движат без ритници и размазване.

HDR

Телевизорите KIVI поддържат HDR не само за видеоклипове на външни носители, но и за поточно съдържание. Насладете се на гледане на мачове с максимална яснота чрез OTT TV приложения. Съдържанието с висока разделителна способност се разпознава автоматично от телевизора и няма нужда да влизате в настройките.

Ultra Clear

Ако гледате мачове чрез кабелна или сателитна телевизия, тогава с помощта на технологията Ultra Clear можете да подобрите картината до качество като 4К. Изображението става по-ясно и детайлно, острите цветови преходи се изравняват и изглаждат. Можете самостоятелно да персонализирате тази функция за себе си, за да постигнете картина, която е възможно най-приятна за гледане.

Super Contrast Control

Технологията KIVI Super Contrast Control ще създаде усещане за дълбоко и триизмерно изображение. Тя позволява да подравните и регулирате контраста както на целия екран, така и на отделните му части. Забравете за плоското и размазано изображение – Super Contrast Control ще превърне излъчването на футболна игра в екшън на ниво холивудски блокбастър.

Max Vivid

Допълнителна “апетитност” на картината ще осигури технологията Max Vivid, работеща с яркостта и наситеността на цветовете. Смята се, че човешкото око различава най-голям брой нюанси в спектъра на зеленото. Можете да проверите това, като използвате примера на футболно игрище, като използвате технологията Max Vivid, докато гледате мач.

В България Smart TV KIVI са представени в мрежи и пазари: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop, Technomarket.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *