Samsung Bespoke Infinite – нова линия хладилници с добавена функционалност

Samsung представи новата линия хладилници Bespoke Infinite, които са предназначени за вграждане и предлагат различни комбинации по избор – хладилник, фризер или охладител за вино. Те използват Infinite Design – изчистен дизайн и издръжливи материали.

Bespoke Infinite Line предлага модулен дизайн, който може да бъде персонализиран и комбиниран. Външната част на хладилника е направена от алуминий, който е по-устойчив на удари, надраскване и позволява лесно почистване на следи и петна. Ефектът Black Metal Cooling на вратата и корпуса помага на потребителите да запазват храната свежа за по-дълго време, като бързо компенсира загубата на топлина. Tunnel Lighting на рамката и рафтовете е допълнителен естетически елемент.

Хладилникът и фризерът разполагат с общ капацитет от 805 литра, докато частта за вината предлага място за съхранение на до 101 бутилки. Новата врата Auto Open Door разполага със сензор отстрани, който отваря вратата с едно докосване. Вграденият сензор на вратата елиминира необходимостта от дръжка.

Flex Pantry е чекмедже, независимо от охлаждането в останалата част от хладилника, за което може бързо да се задават различни температури. Тройната температурна зона в пространството за съхранение на вино осигурява още по-добро охлаждане и свежест на напитките.

SmartThings Sommelier at Home дава решение на въпросите, свързани със съхранението на вино, като анализира етикетите на напитките и предлага опции за оптимални условия за съхранение. В комбинация със SmartThings Cooking, услугата препоръчва перфектната храна за съчетаване с вино, точно като истински сомелиер.

Благодарение на SmartThings Energy потребителите получават информация в реално време за потреблението на електроенергия на хладилника си, както и съвети за намаляване на въглеродния си отпечатък и спестяване на средства. AI Energy Mode анализира навиците за използване и други фактори, и оптимизира настройките за пестене на енергия.

Засега няма информация кога новата линия хладилници ще се появи и у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *