Acer разширява линията лаптопи Aspire

Acer обяви обновени модели на своите лаптопи Aspire – Aspire 5 и Aspire 3. Новите модели от линията Acer Aspire 5 са снабдени с процесори Intel Core от 13-о поколение и графични процесори NVIDIA GeForce RTX 2050.

Aspire 5 предлага до 32GB DDR4 памет и до 1 TB M.2 SSD, а цялата тази мощност се крие под алуминиево шаси в палитра от цветове. 15-инчовият лаптоп има QHD резолюция и съотношение 16:9, докато 14-инчовата версия разполага с FHD екран със съотношение на страните 16:10 и тесни рамки.

Налични са 1080p FHD уеб камера и цифрови микрофони с технологията на Acer Temporal Noise Reduction (TNR) и Acer PurifiedVoice. Aspire 5 са с TwinAir технология и клавиатура с вход за въздух за подобрен топлинен капацитет и отделяне на повече топлина. Сред наличните портове са пълнофункционален USB Type-C с Thunderbolt 4 порт, Wi-Fi 6E и HDMI 2.1.

Acer Aspire 3 са бюджетни лаптопи с новата серия процесори Intel Core i3-N. Те са специално проектирани да бъдат по-леки и по-тънки, с тегло 1.6 кг. и дебелина на металния корпус 18.9 наличен е и екран с резолюция Full HD (14“ и 17“) и технологията BlueLightShield, която намалява излъчването на синя светлина. Всички модели са оборудвани и с USB Type-C порт, HDMI 2.1 портове и Wi-Fi 6E.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *