Withings има ново устройство, което анализира урина

По време на CES 2023, Withings представя изцяло ново устройство, U-Scan. То анализира урина, като се закача в тоалетната и действа автоматично чрез приложението на компания.

U-Scan е под формата на малък камък и е с дебелина 90 мм, като може да различава урина от други течности, както и такава от различните членове на домакинството. След монтиране, моделът автоматично събира проби, като тестването се активира при засичане на урина.

Вътрешният сменяем пълнител включва редица тестови капсули, в които се осъществява химичен анализ. Оптичен модул разчита резултатите, а останалата част от течността се изхвърля, като устройството се почиства при пускане на водата.

Всеки U-Scan модул оценява специфични биологични маркери в зависимост от необходимостта. Засега са анонсирани два типа модули. U-Scan Cycle Sync се използва за проследяване на менструалния цикъл при жените, отчитайки и предричайки овулацията. Това се постига чрез анализ на хормонални и диетични биомаркери, нива на pH и специфична гравитация. U-Scan Nutri Balance пък отчита новото на хидратация и хранене.

U-Scan се синхронизира автоматично през Wi-Fi с приложението Withings, където се вижда анализът. Withings също така предоставя насоки за разчитането на резултатите и последващи действия. Устройството е с презареждаща се батерия, която издържа до 3 месеца.

Всеки пълнител също функционира три месеца. U-Scan ще е наличен в Европа от средата на годината с цена 500 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *