Всичко модели в серията iPhone 15 ще имат Dynamic Island

След поредната си успешна серия смартфони Apple вече подготвя и следващото поколение iPhone 15 през второто полугодие на настоящата година. Несъмнено дотогава има много време, но това не пречи вече да има и някои слухове свързани с бъдещата серия.

По данни на журналиста от Bloomberg, Марк Гурман, всички модели ще включват функционалността Dynamic Island, която засега е запазена за Pro вариантите на iPhone 14. Други данни сочат, че Apple ще запази размерите на екраните като те ще са аналогични с актуалното поколение.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max/Ultra ще предложат поне шест функционалности, с които да се откроят от стандартните предложения. Това включва чипсета А17, който ще се произвежда по 3-нанометров процес. Те ще имат и повече RAM, 8GB спрямо 6GB при другите модели. устройствата ще разполагат и с рамка от титан на фона на неръждаемата стомана при останалите.

Очаква се също така преминаване към USB-C порт за цялата серия, но Pro версиите ще са с по-високи скорости на трансфер. Ще бъдат премахнати познатите ни хардуерни бутони за включване и звука, като ще се заложи на такива от тип solid-state. Друга добавка ще е перископна оптика при iPhone 15 Pro Max.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *