Официално: Премиерата на Samsung Galaxy S23 е на 1 февруари

Миналата седмица изтече информацията, че Samsung ще представи новата си серия флагмани, Galaxy S23, на 1 февруари, а сега вече има и официално потвърждение за това. Линията ще бъде анонсирана по време на събитието Galaxy Unpacked 2023, което ще се проведе в Сан Франциско и е с начален час 20 ч. българско време.

От компанията са предвидили и онлайн излъчване на живо. Трябва да отбележим, че Samsung не споделя конкретно Galaxy S23, но това се подсказва от споделения към анонса тийзър. От Samsung споделят следното: „Идва нова ера в Galaxy иновациите. Новите технологии на Samsung са създадени, за да разкрият пред потребителите свят с още повече възможности – днес и за в бъдеще. Новата серия Galaxy S ще бъде въплъщение на невероятно първокласно изживяване. Samsung вдига летвата и поставя нови стандарти за представите ни какво е епично.“

Очакванията са, че новият Ultra модел ще е с 200-мегапикселов сензор, а като цяло ще има подобрения в нощната фотография. Ще бъдат добавени и нови функционалности към камерите.

Възможно е компанията да представи и други устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *