Yettel с отстъпка 50 лв. за смарт часовници

Yettel предлага ексклузивно в своя онлайн магазин отстъпка от 50 лв. за всички модели смарт часовници до края на януари. На сайта на телекома потребителите могат да намерят над 50 модела от умните джаджи. Достатъчно е само онлайн покупката да бъде в брой и с промокод NEWME.

Samsung Watch5 40mm LTE и Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE – разполагат с 3 в 1 сензор Samsung BioActive, който управлява ефективно три сензора, следящи здравния статус: сензор за биоелектрически импеданс анализ, ЕКГ сензор и оптичен сензор за сърдечен ритъм. Galaxy Watch5 Pro записва и стойностите на кръвното налягане, измерва телесния състав с показатели като телесни мазнини и тегло на мускулите и прави цялостен анализ на съня. И двата часовника имат eSIM функция, позволяваща да бъдат използвани самостоятелно и без смартфонът на носещия ги да е наблизо, включително за провеждане на разговори. С промокод NEWME SAMSUNG Watch5 40mm LTE може да бъде закупен за 549,99 лв. вместо за 599,99 лв., а цената на SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE от 929,99 лв. става 879,99 лв.

Huawei Watch GT 3 46mm Active Black привлича с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и каишка от ергономичен черен флуороеластомер. Задната част е от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина и 2.5D извивка на полираното стъкло. Моделът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и с персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя. Издръжливостта на батерията достига до впечатляващите 14 дни. Цената на умния часовник с 50 лв. отстъпка е 319,99 лв. вместо 369,99 лв.

Изисканият Huawei Watch GT 3 Pro 43mm Ceramic Strap е разработен да помага на потребителите да са по-осъзнати по отношение на здравето си. Дисплеят е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите здравни параметри. Освен пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата часовникът може да изготви и електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите. Има над 100 спортни режима и е водоустойчив на гмуркане до 30 м, включително в морска вода. До края на месеца цената на модела е намалена от 799,99 лв. на 749,99 лв.

Apple Watch SE 40 2022 LTE пристига с голям и ярък Always-On дисплей. Умният часовник работи с eSIM и може да се ползва самостоятелно, без смартфонът да е наблизо. Предлага подобрено приложение „Тренировка“ и с лекота измерва брой кляканията, крачки или динамични завъртания. С новите изгледи на тренировка притежателите му получават по-усъвършенствани показатели с един поглед, като зони на сърдечния ритъм и персонализирани интервали. Потребителите могат да избират от 11 различни вида тренировки, сред които и медитация с аудионасочване. За промо периода до края на януари цената на часовника пада от 669,99 лв. на 619,99 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *