„Петък с Yettel“ идва с изненади и отстъпки

Yettel дава силно начало на годината с примамливи изненади за своите клиенти с традиционната петъчна игра в мобилното си приложение. За да пробват късметa си, потребителите трябва само да открият специалния банер на начален екран в приложението Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта.

Сред изненадите в „Петък с Yettel” през януари са отстъпки за смартфони, безжични слушалки, електронен четец и пакети с допълнителни МB интернет. Освен това има изненади от Ozone.bg в категория „Козметика“, оферти от верига хотели „Шарлопов груп“, Top Rent a Car и Booking.com.

До края на януари „Петък с Yettel“ крие 25% отстъпка за смартфона OPPO Reno7 Lite 5G 128GB, който е с тегло от 173 гр. и тънък 7,5 мм профил. Сред възможните изненади е и 20% отстъпка за модела от същата серия – OPPO Reno7 5G 256GB, който е с двойно по-голяма вградена памет, има тройна 64 MP широкоъгълна камера и отзивчив дисплей. Потребителите могат да спечелят намаление от 20% и за едно от най-новите аудио предложения на HUAWEI – безжичните слушалки FreeBuds SE.

Скреч картата на „Петък с Yettel” е заредена и с 13% намаление за електронния четец BOOX Note Air 2 Plus 10.3, който идва с подобен на хартия екран, щадящ очите. Устройството разполага с разнообразие от инструменти за проследяване на задачи и управление на времето. Потребителите могат да си водят бележки лесно и удобно по време на работни срещи, да правят аудиозаписи, да четат и да споделят информацията от своя четец с околните.

Ексклузивно този петък в играта се включва Ozone.bg с 15% отстъпка за категория „Козметика“, както и 12% намаление за кола под наем от Top Rent A Car, 11% отстъпка за нощувка в хотели от веригата „Шарлопов груп“ и 4% кешбек от Booking.com.

Всяка от спечелените изненади в „Петък с Yettel“ може да бъде споделена с друг абонат, който е в мрежата на оператора, а всеки потребител има право да изпробва късмета си в приложението веднъж в рамките на всеки петък.

One thought on “„Петък с Yettel“ идва с изненади и отстъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *