Huawei FreeBuds 5i дебютират в България

Най-новите безжични слушалки на Huawei, FreeBuds 5i, вече са на българския пазар. Те ще се предлагат в син, черен и бял цвят с цена 189 лв. от Технополис, Техномаркет, Зора, Yettel и партньори на дистрибутора Polycomp.

Кутийката за зареждане на HUAWEI FreeBuds 5i е решена в изчистен дизайн, наподобяващ овално речно камъче с текстурирана повърхност, пресъздадена чрез техники за мастилено впръскване. Слушалките са с тегло 4.9 гр. и дължина 29 мм.

FreeBuds 5i са със сертификат за Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res) и предлагат LDAC HD кодеци и multi-EQ ефекти. Добавена е хибридна технология за шумопотискане, която надскача традиционното за in-ear дизайна пасивно блокиране на високочестотния шум. Те са екипирани с активно шумопотискане до 42dB, базирано на два микрофона и хибридна технология. Разполагате с три режима – Ultra, General и Cozy. За високо качество на телефонните разговори се използва функцията AI Noise Cancellation, която разпознава и усилва гласа.

Моделът е с IP54 водоустойчивост и двойната връзка за превключване между ваши устройства дори с различни операционни системи като смартфон, таблет, компютър или часовник. Издръжливостта на батерията достига до 28 часа с напълно заредена кутийка, а благодарение на функцията за бързо зареждане ви трябват 15 минути зареждане, за да си осигурите 4 часа аудио възпроизвеждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *