Кампанията „Повече грижа за теб“ на Huawei продължава и през 2023 година

Huawei продължава кампанията си „Повече грижа за теб“ и през 2023 година. Тя протича всеки последен четвъртък и петък на месеца, както и на следващия след тях понеделник. През тези дни всички извънгаранционни ремонти на устройства Huawei се извършват с 50 лева отстъпка от сервизното обслужване. През тези дни можете и да получите безплатно поставяне на протектор на екрана на вашия смартфон.

За да се възползвате от кампанията, трябва да посетите на място сервизния център на Huawei в София на неговия нов адрес или да се възползвате от услугата “Врата до врата“, която включва безплатна двупосочна куриерска услуга, покриваща цялата страна и всички устройства на Huawei.

Януарската кампания „Повече грижа за теб“ ще протече на 26-и, 27-и и 30-и януари – съответно четвъртък, петък и понеделник.

От 23 януари Центърът за обслужване на клиенти на Huawei ще има нов адрес – ул. „Коста Лулчев“ 58A, в близост до Sky City Mall в София. Всички услуги, предлагани от досегашния сервиз на „Леге“ 6, остават в сила, с досегашното работно време – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, с изключение на официалните празници. Всякакви запитвания, свързани с използването на Huawei устройства в България, можете да отправяте на досегашния горещ телефон 0800 18818.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *