tbi bank app – разумното решение за банкиране

Доскоро безплатните услуги, свързани с банкови продукти и услуги бяха по-скоро запазена територия за финтех компаниите, но tbibank променя това с добрата комбинация от приложение и карта – tbi bank app и neon.

Чрез приложението на tbi всеки може да заяви безплатна карта Visa neon, а самата пластика се получава в рамките на 48 часа в цялата страна. Сред предимствата на картата са липсата на такси за откриване и поддръжка. Освен това картодържателите могат да направят две тегления от банкомат до 800 лева без такса. Банката предоставя и годишна лихва по сметката от 2.1% за суми до 2 000 лева, заедно с бонус за всеки нов клиент, който направи първото си плащане с neon.

Чрез приложението клиентите могат да плащат битовите си сметки без допълнителни такси, както и да правят неограничен брой преводи без такса в евро и лева до сметки в tbi или друга европейска банка в 36 държави. Освен това е предвидена възможност и за изпращане на средства по друга сметка в tbi само по телефонен номер.

Покупки на вноски без оскъпяване

Картата neon дава възможност и за персонален шопинг лимит, след което лицата могат да пазаруват в желан физически или онлайн магазин. След като извършат покупката (над 40 лева) клиентите могат да получат обратно за секунди парите си и да разделят сумата на три равни месечни вноски без оскъпяване.

Сред допълнителните опции на приложението е възможността за допълнително финансиране само с няколко клика по всяко време на приложението.

Миркоспестявания с опция „Касичка“

Приложението позволява на клиентите на tbi да спестяват по-лесно, като създават срокове и редовно заделят малки суми във виртуална касичка. След като достигнат спестовната цел, касичката може лесно да бъде „счупена“ и парите да се прехвърлят към сметката по картата neon.

„Да сме фокусирани върху нуждите на клиентите е част от нашето ДНК и това стои в основата на всичките ни продукти и услуги. Вярваме, че ежедневното банкиране трябва да е безплатно. Нещо повече, като challenger банка винаги се стремим да предоставяме на клиентите си последните иновации, с което да правим живота им по-лесен и удобен. Затова представяме нашата уникална карта neon и мобилното ни приложение, с които отговаряме на нуждите на клиентите ни. Ще продължим и в бъдеще да развиваме услугите си, за да улесняваме живота на хората и да им помагаме да реализират мечтите си“ – казва Питър Барон, CEO на tbi bank.

Реално погледнато, ако я сравняваме с един от достъпните аналози в България, платежната сметка за основни операции, със сигурност годишно бихме спестили поне 30 лева (при такса обслужване 2,40 и такса откриване 1,5 лева). А допълнителните услуги – лихва по сметка, заедно с безплатни преводи и безплатно теглене до 800 лева на месец биха увеличили още спестените разходи. Всички тези безплатни услуги напомнят за времето, когато банките плащаха на своите клиенти, затова че държат авоарите си при тях и именно това усещане остава след ползването на приложението и картата – че клиентът е най-важен и банката е готова да положи усилия, за да го привлече.

Банката ще продължи да развива мобилното си приложение, като обещава да добави и други функционалности до края на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *