Българската DISCORDIA ще инвестира 5 млн. евро в дигитална трансформация

DISCORDIA, най-голямата транспортно-логистична компания в България, ще инвестира 5 млн. евро в дигиталната си трансформация. Компанията е в процес на внедряване на последно поколение ERP & TMS системи.

В момента компанията е в процес на разширяване на IT екипа си с експерти, които ще имат възможността да работят за интеграцията на софтуерните решения, да надграждат своите професионални умения и да бъдат важна част от постигането на амбициозните цели на DISCORDIA: до 2030 г. да влезе в топ 10 на най-големите транспортни и логистични компании в Европа, годишните ѝ приходи да надхвърлят 1 млрд. евро, а екипът – 10 000 души.

Предвид спецификата на бизнеса и сложността на процесите, компанията ще използва последно поколение решение за cloud-to-cloud интеграция посредством Oracle Integration Cloud и Integration Suit на SAP. Системите, които ще дигитализират изцяло процесите и открият нови възможности пред компанията са OTM (Oracle Transportation Management) и ERP-SAP S/4HANA RISE Private Cloud.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *