Nothing Phone 2 ще бъде по-премиум модел

Nothing Phone 1 определено не може да се нареди сред най-добрите смартфони на изминалата година, но пък въведе интересно решение със светлинен елемент, The Glyph, и предложи балансиран хардуер в средния ценови клас.

Тази година изглежда компанията планира някои промени по отношение на втория си модел. За това научаваме от интервю на Главния изпълнителен директор на компанията, Карл Пйе, който потвърждава, че през 2023 г. ще видим Nothing Phone 2.

Той ще е с по-премиум устройство, като един от основните фокуси ще е по отношение на софтуер. Интересно е да припомним, че към края на миналата година Пей сподели, че все още не може да се говори за следващ модел и се подготвят подобрения за Phone 1.

Иначе бъдещото попълнение ще се появи и в САЩ, като това е приоритет за компанията. Липсата на американски дебют за първия модел се отдава от нуждата от допълнителна работа с телекомите, за която не е имало възможност.

Засега няма никакви допълнителни данни за това какво можем да очакваме от Phone 2, но най-вероятно той отново ще включва светлинен интерфейс Glyph.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *