Logitech G FITS са нови геймърски слушалки тип тапи

Logitech G, гейминг брандът на Logitech, представи новите си слушалки тип тапи Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds. Те са оборудвани с Lightspeed и Bluetooth безжична връзка, като са съвместими с PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства.

Logitech G FITS са първите слушалки-тапи, които предлагат безжична LIGHTSPEED връзка от професионален клас, с висок клас звуково представяне, стабилен сигнал и дълъг живот на батерията. Свързването става чрез специален адаптер според устройството или през Bluetooth.

Те предлагат до седем часа време за слушане и допълнителни осем часа заряд в кутийката в режим LIGHTSPEED. При свързване чрез Bluetooth времето е до 10 часа с допълнителни 12 часа от кутията за съхранение.

При използване на Lightform и мобилното приложение Logitech G FITS ще се включат няколко вградени светодиода, които ще втвърдят крайните повърхности от гел, за да паснат на контура на всяко ухо. Персоналната технология за формиране осигурява комфортно и сигурно носене, което намалява до минимум риска от падане и създава „запечатано“ прилепване, което блокира външния шум и дава най-добрия в класа ефект на изолиране.

С приложението Logitech G FITS геймърите могат да достъпят настройките на еквилайзера, които са оптимизирани за FPS или RPG игри, музика, подкасти, подсилване на басите и други – или имат опцията сами да настроят прецизно свои персонални предпочитания. Всяка слушалка разполага с два вградени beamforming микрофона, които се използват по време на разговори.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds ще са налични на LogitechG.com и в търговските вериги през февруари на препоръчителна крайна цена от 500 лв. с ДДС. Те ще са налични в черен и бял цвят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *