Първи поглед към лимитирания сериал на HBO – Дворецът

HBO пусна първи кадър от новия си оригинален сериал „Дворецът“. Главната роля в мини сериала е поверена на носителката на Оскар Кейт Уинслет. Режисьори са Стивън Фриърс (Опасни връзки от 1988, Кралицата с Хелън Мирън) и Джесика Хобс (Короната). Сюжетът в „Дворецът“ проследява в рамките на една година живота на обитателите му – представители на съвременен европейски режим, който върви към своя постепенен крах.

Снимките на сериала се случват в момента, като екипът е в Австрия, а по-късно ще продължи да снима в Англия. По-рано обявеният актьорски състав включва освен Кейт Уинслет, Матиас Шонартс, Гийом Галиен, Андреа Райзбъроу, Марта Плимптън и Хю Грант.

Докато чакаме приключването на снимките и обявяването на премиерната дата на „Дворецът“, можем да гледаме Кейт Уинслет в „Мер от Ийсттаун“ и „Милдред Пиърс“ и да я слушаме като наратор в осми епизод от поредицата „Свят в покой“, а Хю Грант в „Отмяната“, „Англичанинът, за когото хълмът стана планина“, „Един много английски скандал“ и като оригиналния глас на капитана на пиратите в анимационния филм „Пирати! Банда неудачници“ – всички налични в стрийминг платформата HBO Max у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *