Apple подготвя още по-скъп iPhone – Ultra

Следващата година може да видим нов iPhone модел, който ще е позициониран над съществуващите iPhone Pro и Pro Max. Става дума за Ultra попълнение, а за неговия възможен дебют споделя журналистът от Bloomberg, Марк Гурман.

Той посочва скорошен коментар на Главния изпълнителен директор на компанията, Тим Кук, който споделя, че iPhone се е превърнал в неизменна част от живота на хората, като потребителите са склонни да проявят гъвкавост, за да си позволят най-доброто в категорията.

Засега няма яснота как бъдещият Ultra модел ще се отличава от останалите, но е възможно той да има по-бърз чипсет, по-добра камера и по-голям дисплей. Възможно е с него да бъдат въведени и по-футуристични решения, например с премахване на порта за зареждане.

Междувременно има множество индикации за това, че Apple се опитва да разграничи допълнително Pro от стандартните iPhone модели. Тази година това може да стане с добавката на WiFi 6E, както и в промяна на материалите за изработка и замяната на хардуерните със сензори бутони. Pro Max може да се сдобие и с перископен обектив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *