Колелото на късмета в Моят А1 с нови награди

Колелото на късмета в Моят А1 продължава да раздава дигитални бонуси и награди през следващите три месеца. До 30 април всички потребители с регистрация в приложението или уеб версията на Моят А1 ще могат да изпробват късмета си всеки ден в кампанията „Моят А1 ти е на късмет“.

Наградите, от които потребителите могат да се възползват веднага, са бонус пакети с 5 000 MB или неограничен интернет на максимална скорост, неограничени национални минути, както и SMS-и в мрежата на А1. Ако желаят, те могат да подарят спечелената награда на свой близък в мрежата на А1, като въведат мобилния му номер.

Новата вълна на кампанията „Моят А1 ти е на късмет“ предлага и големи седмични награди за тези от потребителите, които са изтеглили участие в томбола за смарт часовник или безжични слушалки. Умните джаджи ще бъдат раздавани всяка седмица – 5 щастливци ще имат шанса да получат смарт часовници, а 10 други – слушалки.

Пет печеливши в седмичните томболи ще станат притежатели на смарт часовник Huawei GT 3 SE, а 10 на безжичните слушалки Huawei FreeBuds SE.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *