Yettel дава трета година гаранция за всички новозакупени смартфони

Yettel е първият мобилен оператор в България, който вече ще предлага не 2, а 3 години безплатна гаранция за всички смарт телефони в портфолиото си. С мотото „Повече време заедно“ новата политика на Yettel влиза в сила от 1 февруари и цели да удължи живота на любимите устройства на потребителите и да им помогне да запазят важните за тях моменти за по-дълго.

Прибавянето на една година към стандартния гаранционен срок е и поредната стъпка на компанията към изпълнението на целите за устойчиво бъдеще, които миналата година заложи в своята ESG стратегия.

През 2008 г. Yettel въведе и през годините продължи да развива програми за рециклиране на излезлите от употреба устройства, а с 5-годишната си стратегия за устойчивост телекомът пое конкретен ангажимент чрез различни инициативи да не допусне 127 000 кг. електронни отпадъци да попаднат на сметището.

Удълженият гаранционния срок дава възможност за по-дълъг жизнен цикъл на устройствата, което има пряк ефект върху генерирането на по-малко електронен отпадък и пестенето на природни ресурси като електричество и над 70 ценни метали, необходими за производството на нови апарати.

Телекомът предлага отстъпка до 50% на лизинговата вноска за първите 6 месеца с абонаментен план Total 28.99 или по-висок до 28.02.2023 г. за избрани модели

Световни проучвания показват, че средната продължителност на използване на един смартфон е около 24 месеца, а сред най-честите причини за подмяна с нов са проблеми, свързани с включване/изключване на апарата или повреда на дисплея. Yettel предлага и два варианта на допълнителна застраховка на устройствата, която дава защита при случайна или злонамерена повреда или кражба.

Yettel е единственият оператор в България със собствен оторизиран сервизен център, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони. Клиентите с абонаментен план от Yettel могат да вземат резервен смартфон от същия клас за периода на отстраняване на повредата и да проследят хода на поправката онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *