Подкастът „Аматьор“ предлага подкрепа за повече спорт и активност

С нов сайт и богато съдържание „Аматьор“ подкаст идва с подкрепа за новогодишните обещания за здрав дух в здраво тяло. Поредицата на Говори ѝнтернет и Yettel вече се разполага на amatior.bg с много повече информация, снимки, видео и ексклузивни предложения със смарт джаджи за слушателите на всеки епизод.

В галерията с епизоди потребителите могат да намерят „своето нещо“ или да предложат нов спорт или активност, в която водещият Еленко или някой от продуцентите на шоуто ще се пробва вместо тях.

За да дадат кураж на всички, които все още се колебаят дали да започнат, смелите агенти на „Аматьор“ влизат в ролята на новаци в спорта, борят страха от трудната първа крачка и показват, че няма нищо срамно да не те бива в началото. Правят го винаги в компанията на експерт в сферата, с когото отговарят на най-важните въпроси за начинаещите: кой, къде и кога може да практикува, нужна ли е екипировка и как да изберем правилната, какви качества и добродетели развива конкретният спорт, как да тренираме безопасно. Във всяко издание тандемът аматьор и про показва и кои смарт технологиите ще ни помогнат да държим мотивацията си висока и да подобряваме представянето си всеки път.

В архива на amatior.bg вече има 10 серии, като поредицата стартира на две колела с епизод, посветен на градското колоездене. След това полита с парапланер във втора серия и оставя простора широк с епизод 3 и преходи в планината. Епизод 4 включва бразилско джу джицу, а пети отдава към йога и медитация.

На 10.02. е премиерата на новия, 11-и, епизод, в който Yettel ще зарадва слушателите и със специален промокод amatior за 10% отстъпка на цялата серия Apple Watch SE 2022 в онлайн магазина на оператора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *