„Петък с Yettel” през февруари с интересни отстъпки

Редица изненади очакват този февруари потребителите в традиционната игра „Петък с Yettel”, която се провежда всяка седмица в приложението на телекома. В месеца на любовта потребителите могат да спечелят някоя от разнообразните оферти, с която да зарадват себе си или да споделят с любим човек, като изненадите са не само от Yettel, а и от ключови партньори на оператора: Ozone.bg, Top Rent a Car, Booking.com, верига хотели „Шарлопов груп“, Praktis и Escreo.

Клиентите могат да спечелят някоя от отстъпките, като открият специалния банер на началния екран в приложението Yettel и изтрият виртуалната скреч карта. През целия февруари потребителите могат да спечелят 25% намаление за смартфона NOKIA G60 5G 128GB, 15% за безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i и 10% за Apple AirPods Pro 2nd Gen и Samsung Galaxy Buds2 Pro.

Романтичното бягство ще бъде по-близо с отстъпката от 12% за кола под наем от Top Rent A Car,11% намаление за резервация в хотелите на „Шарлопов груп“ и 4% кешбек от Booking.com. На 10 февруари могат да бъдат спечелени и 15% за разнообразни козметични предложения на Ozone.bg.

Praktis също се включва във февруарското раздаване на изненади с намаления от 15%. Функционалните и въглеродно-неутрални бои на ESCREO са част от офертите на петъчната игра на Yettel със 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв.

Всеки потребител има възможност да играе по веднъж всеки петък, а спечелената изненада може да бъде споделена с друг абонат, който е в мрежата на Yettel.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *