Пери Мейсън се завръща с втори сезон на 7 март в HBO Max

След тригодишна пауза оригиналният сериал на HBO Пери Мейсън се завръща за втория си сезон. Тази поредица проследява известния адвокат по наказателни дела Пери Мейсън, герой, създаден за първи път от писателя Ърл Стенли Гарднър.

Адаптацията развива историята в Лос Анджелис от ерата на депресията през образа на частния детектив със съмнителен морал, изигран от носителя на Еми Матю Рийс. Детектив Мейсън на HBO в крайна сметка става адвокат в последен опит да спаси случай, по който работи.

Първоначално замислен като лимитиран сериал, проектът се оказа изключително успешен за HBO и през 2020 г компанията обяви, че ще го поднови за втори сезон. Действието се развива през 1933 г. в Лос Анджелис.

В новите епизоди (общо осем) Пери се е преместил от фермата, изоставил е камиона си за мляко и той и Дела работят много, за да поддържат фирмата финансово стабилна по време на най-лошата година от Депресията. Това включва поемането на повече граждански дела, вместо доказване на данъчни престъпления. А предизвикателството идва съвсем скоро – нов случай, който ще обсеби вниманието на града.

В допълнение към Рийс, голяма част от актьорския състав от първи сезон се завръща във втори, включително Джулиет Райлънс, Крис Чолк, Ший Уигам, Диара Килпатрик, Ерик Ланге и Джъстин Кърк. Този сезон ще представи и няколко нови персонажа, изиграни от Катрин Уотърстън, Хоуп Дейвис, Джон Чафин, Фабрицио Гуидо, Питър Мендоса, Онахуа Родригес, Уолъс Лангам и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *