Yettel с 25% отстъпка от цената на тези смартфони при рециклиране на старо устройство

Yettel дава 25% отстъпка от цената на 3 смартфона за всеки, който до края на февруари предаде старо устройство за рециклиране. Предложението, с което телекомът иска да насърчи отговорната употреба на технологиите, е част от кампанията „Рециклирай и спести“.

С 25% по-евтино могат да бъдат взети Samsung Galaxy A13 128GB, Motorola Edge 30 Neo в комплект с настолен смарт часовник Lenovo Smart Clock 2 и безжично зарядно, както и Huawei nova Y90.

За да се възползват от предложението, настоящите и нови клиенти на Yettel трябва да върнат стар телефон, таблет или дребен смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Промоцията важи с план Total Unlimited и договор за 2 години както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в брой в онлайн магазина на оператора. Там отстъпката се получава с добавяне на промокод RECYCLE25, а старият апарат се връща директно на куриера при доставката на новия.

Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което оказва пряк ефект върху намаляване на електронните отпадъци в природата и ограничаване на екологичния отпечатък върху околната среда.

Galaxy A13 е с цена в брой 171,99 лв. с Total Unlimited 39.99 и връщане на устройство за рециклиране. Edge 30 Neo може да бъде взет за 254,99 лв. в брой вместо за 339,99 лв. с Total Unlimited 59.99 и договор за 2 години. nova Y90 пък струва 89,99 лв. в брой на 66,99 лв. с Total Unlimited 39.99 и договор за 2 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *