А1 обновява мобилните си планове

A1 обновява своето портфолио от мобилни планове с нов подход, който цели да удовлетвори разнообразните нужди на всички типове потребители. За първите 24 месеца от договора плановете се предлагат с промоционални месечни такси, стартиращи от 23,99 лева на месец за базовия план, до 65,99 лева на месец за този с най-много възможности.

Специални, още по-атрактивни условия ще получават потребителите, които комбинират и с нова или са преподписали съществуваща фиксирана услуга. Така например, базовият план се предлага на промо цена от 20,99 лева на месец за целия период на договора в комбинация с абонамент за телевизия или домашен интернет.

Към неограничения трафик без лимит на скоростта в 5G мрежа на A1, компанията предлага и дигитални услуги с промоционални условия. Използвайки приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, всеки абонат на някой от новите мобилни планове може да включи допълнителни безплатни услуги към мобилния си план. Чрез тях клиентите ще имат възможност да гледат HBO MAX, слушат музика в deezer и да се разплащат дигитално с A1 Wallet и т.н.

Всяка от услугите може да бъде активирана лесно и бързо по индивидуален избор на абонатите в приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. В допълнение всеки абонат на плановете над 27,99 лева получава без допълнително заплащане към плана си достъп до мобилна телевизия A1 Xplore TV GО с включени над 60 канала за срок от 12 или 24 месеца, а за най-високия план и достъп до спортните канали MAX Sport.

Новости има и при плановете за фиксирани услуги – домашен интернет и телевизия. От март клиентите взели нова или преподписали съществуваща фиксирана услуга ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите три месеца на договора. Допълнителни екстри са предвидени и за ползвателите на телевизия, сред които възможност за добавяне на приложение на допълнителен смарт телевизор напълно безплатно.

Освен това, клиентите получават 3 месеца безплатен достъп до мобилна телевизия с над 80 канала A1 Xplore TV GO, който след изтичането на промо периода ще струва на абонатите 1,99 лева на месец. В рамките на първия месец от договора клиентите ще получат и безплатен достъп до MAX видеотека, където могат да намерят актуално и съдържание от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus, а след изтичане на промоционалния период цената ще бъде 1,99 лева на месец.

Клиентите, които ползват услуга за домашен интернет от А1, ще могат да се възползват от три месеца безплатен период за услугата Интернет защита, която гарантира безопасно сърфиране в уеб сайтовете. След изтичане на промо периода услугата е на цена от 1 лев на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *