Часовникът измерващ кръвно налягане, Huawei Watch D, вече е в България

Смарт часовникът на Huawei Watch D, който предлага измерване на кръвно налягане, съставяне на електрокардиограма и мониторинг на още здравни параметри, вече е наличен на българския пазар на препоръчителна цена от 799 лева.

Watch D е пълнофункционален смарт часовник с ключовата възможност за измерване на кръвно налягане. Освен това моделът има опция за непрекъснато засичане на кислородното насищане на кръвта и температура на кожата, проследява качеството на съня и нивото на стрес, и поддържа над 70 спортно-тренировъчни режима. Налична е и възможност за споделяне на резултатите от тренировки с популярното приложение и социална мрежа за тренировки Strava.

Моделът е оборудван у с високопроизводителен ЕКГ модул, чрез който се засича детайлно работата на сърцето и се генерира ЕКГ доклад. Поддържа се още ЕКГ мониторинг и напомняне на потребителя да направи ЕКГ измерване, ако засече нетипичен сърдечен ритъм.

Що се отнася до измерването на кръвното налягане, благодарение на специалните модулни каишки с различни размери, сензора с висока резолюция, контролната верига за обратна връзка и бавния въздушен поток, отклонението при получените данни е в рамките на едва ±3mmHg. В специален смарт режим моделът предлага 7 дни живот на батерията.

Watch D вече е наличен в търговската мрежа на Yettel, A1, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. Можете да го разгледате и изпробвате в над 50 физически магазина на Yettel и А1 в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Перник, Дупница, Плевен, Пловдив, Благоевград, Ямбол и Пазарджик, в магазините на Зора в Драгалевци, Пловдив и Бургас, и на Технополис в Младост, The Mall, Paradise Center и Serdica Center в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *