Серията Xiaomi 13 влиза в продажба у нас от понеделник

Преди по-малко от две седмици Xiaomi представи в Барселона най-новата си серия флагман смартфони – Xiaomi 13, създадена в сътрудничество с Leica. В България трите смартфона – Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 Lite – ще бъдат налични за продажба в официалната партньорска мрежа на бранда от 13-ти март (понеделник).

Продажбите на серията Xiaomi 13 стартират със специална оферта у нас. В периода от 13-ти до 31-ви март всеки потребител, закупил Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro от официалната партньорска мрежа на бранда, от оторозирирания магазин на бранда в Paradise Center и онлайн на mi-bulgaria.com, ще получи смартфона в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 7 Pro. А всеки, закупил Xiaomi 13 Lite, ще получи телефона в комплект с Xiaomi Smart Band 7, като промо офертата важи до изчерпване на количествата.

Допълнителни премиум услуги

Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще предложат 3 поколения системни актуализации на Android, заедно с 5 години актуализации за сигурност. Потребителите на двете устройства също имат право на до 6 месеца безплатен пробен период както за cloud пространство на Google One до 2TB, което носи разширено пространство за съхранение на спомени, заснети с професионалната камера, така и за 3 месеца достъп до YouTube Premium с достъп без реклами в YouTube и приложението YouTube Music. Освен това, благодарение на поддръжката на функцията за дигитален автомобилен ключ на Android, Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще позволят на потребителите да споделят своите дигитални автомобилни ключове с близки, за да отключват, заключват и запалват колите си.

Потребителите на Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 ще получат 1 извънгаранционен ремонт без разходи за труд в рамките на първите 12 месеца след покупката. Потребителите на смартфони Xiaomi 13 Pro, които отговарят на гаранционните условия на устройството, могат да се възползват от гаранционното обслужване в световен мащаб при всеки упълномощен сервизен доставчик на Xiaomi.

Цени и наличности

Xiaomi 13 Pro се предлага в два цвята: Ceramic Black, Ceramic White, и ще бъде наличен във варианта: 12GB+256GB – препоръчителна цена 2 549 BGN.

Xiaomi 13 се предлага в два цвята: Black, Flora Green, и ще бъде наличен във варианта:
8GB+256GB – препоръчителна цена 1 949 BGN.

Xiaomi 13 Lite също се предлага в три цвята: Lite Blue, Lite Pink, Lite Black, и ще бъде наличен във варианта: 8GB+256GB – препоръчителна цена 999 BGN.

Клиенти закупили Xiaomi 13 между 13.03.2023 и 15.03.2024 от официален канал за продажба (онлайн или физически магазин) на територията на Република България и активирали устройството в рамките на същата територия, ще могат да се възползват еднократно от безплатен ремонт на екрана в рамките на първите шест месеца в оторизиран сервизен център – Сръчко Сервиз ЕООД. Повредата може да бъде причинена само и единствено неумишлено, като например в следствие на случайно изпускане на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *