Nothing Ear (2) включват някои подобрения, но не и в дизайна

Nothing представи второто поколение на безжичните си слушалки Ear (2), като това е и третият модел на компанията в този клас устройства. Те са наследник на представените през юни 2021 г. Nothing Ear (1), като не включват осезаеми промени в дизайна.

Nothing Ear (2) обаче предлагат поддръжка за звуковия кодек LHDC 5.0, което позволява стрийминг в Hi-Res звук. Слушалките имат и нов персонализиран звуков профил за калибриране на слушалките според нуждите. Това става през приложението Nothing X, като има и възможност за настройка на еквалайзер.

Ear (2) поддържат адаптивно активно шумопотискане, което се активира според околните условия и профила на ухото. 11.6-милиметровите говорители включват нова диафрагма от графен и полиуретан. Има подобрение и при прихващането на гласа във ветровита обстановка, като се поддържа и едновременно свързване с две устройства.

С един заряд на батериите и тази в кейса се постигат до 36 часа автономност, като кутийката се зарежда с кабел или безжично. Поддържат се технологиите за бързо сдвояване Fast Pair и Swift Pair, а освен това има и сертификация IP54 за слушалките.

Цената на модела е 149 евро, като продажбите започват днес (23 март) през онлайн магазина на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *