Стартира кандидатстването за VMware Talent Boost Next 2023

Кандидатстването за безплатната образователна инициатива на VMware е отворено. Новото издание на академията е с фокус върху придобиването на практически опит и ценни умения за работа в екип, даващи предимство при стартиране на кариера в софтуерната индустрия.

Talent Boost Next 2023 ще се проведе в хибриден формат – лекциите ще бъдат на живо в офиса на VMware в София, а през останалото време курсистите ще могат да избират откъде да участват. Тази година академията ще се проведе от 24-ти април до 2-ри юни. Кандидатите трябва да притежават основни умения в обектно-ориентираното програмиране, структури от данни, алгоритми, както и да имат минимален опит с уеб програмиране.

Избраните кандидати ще преминат през онлайн задача по програмиране и кратко интервю, което ще гарантира, че нивото на програмата отговаря на уменията на всеки от тях. Местата в академията са ограничени, а крайният срок за кандидатстване е до 3-ти април.

Безплатната академия на VMware e подходяща за настоящи или наскоро завършили студенти в ИТ специалности, както и програмисти с основни познания за разработка на софтуер. По време на Talent Boost Next участниците ще работят в екип с ментори от VMware, които ще им помогнат да обогатят практичните си умения и успешно да завършат индивидуален проект, преминавайки през целия жизнен цикъл на създаването на софтуерен продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *