Yettel с 40% отстъпка за безжични слушалки при онлайн покупка на смартфон

До края на март Yettel има ексклузивно предложение в своя онлайн магазин. Всеки, закупил нов смартфон с договор за две години през yettel.bg, ще може да добави към покупката си безжични слушалки Happy Plugs в розово или златно, използвайки промокод HAPPYPINK или HAPPYGOLD.

Слушалките HAPPY PLUGS Air 1 се свързват чрез Bluetooth и са малки и леки, като могат да осигурят до 12 часа звук с един заряд. Функцията на модела Touch Control дава достъп до функции като възпроизвеждане/пауза, приемане/завършване на повиквания и използване на Siri или Google Assistant само с няколко докосвания.

Те са с устойчивост на изпотяване (слушалките и калъфът за зареждане), а до края на март могат да бъдат взети за 59,99 лв вместо за редовните 99,99 лв. при покупка на нов смартфон, независимо от модела и марката, заедно със сключване на договор за 2 години.

Поръчката през сайта на Yettel става в няколко стъпки, а доставката за цялата страна е безплатна. Потребителят избира новия си смартфон, включва абонаментен план Total или Total Unlimited и добавя промокод HAPPYPINK или HAPPYGOLD за съответния цвят слушалки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *