15 дни с изненади за Великден в мобилното приложение на Yettel

Петнайсет изненади в петнайсет поредни дни очакват клиентите на Yettel в специалната игра „Великден с Yettel” в мобилното приложение на оператора. От телекома са скрили отстъпки за устройства във великденски яйца, които очакват потребителите на началния екран в приложението от 3 до 17 април.

Всеки, който отвори яйцето за деня, ще открие промоционален код, валиден в следващите 48 часа. Късметлиите могат да ползват празничните изненади за себе си или да ги споделят с приятел или любим човек, част от мрежата на Yettel.

Сред изненадите във великденската игра в приложението на Yettel е отстъпка за безжични слушалки AirPods 2nd Gen. Промокодове с отстъпки във великденските яйца на Yettel ще има и за смарт часовници Samsung Galaxy Watch5 и Huawei Watch D. Watch D е смарт часовникът с първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез иновативна надуваема каишка.

Намаления за устройствата на бранда Nothing също ще изненадат търсачите на празнични съкровища в играта „Великден с Yettel”. Клиентите на оператора ще могат да спечелят отстъпка за смартфона Nothing Phone 5G и безжичните слушалки Nothing Ear (1). Други отстъпки има още за устройства на Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Motorola др.

Всички отстъпки са обвързани със сключване на договор за мобилни услуги с план Total или Total Unlimited за 24 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *