Yettel предлага новите слушалки Huawei FreeBuds 5

Yettel стартира продажбите на новия модел от Huawei в света на безжичните слушалки – FreeBuds 5. Те са с дизайн, вдъхновен от „капката на принц Рупърт“ с футуристични извивки и ще се предлагат в Silver Frost, Ceramic White и в изцяло новия цвят Coral Orange, който от началото на месец май може да бъде намерен първо в Yettel.

FreeBuds 5 са леки, а кейсът е овален и удобен за всеки малък джоб и дори за захват в дланта. Слушалките имат IPX4 водоустойчивост и поддържат едновременна връзка към няколко устройства.

Това са първите по рода си TWS слушалки от отворен тип на HUAWEI, които поддържат стандарта Audio Vivid. Huawei FreeBuds 5 възпроизвеждат High Resolution звук и са оборудвани с ултрамагнитен динамичен говорител, захранван от двупръстенни магнити, и мембрана с диаметър 11 мм.

Хардуерните характеристики на модела позволяват активен диапазон на честотната характеристика от 16Hz до 40kHz. Благодарение на вграден алгоритъм слушалките осигуряват адаптивен еквалайзер от 100 Hz до 2000 Hz в рамките на 2 секунди, като отчитат структурата на ушния канал, състоянието на носене и нивото на звука. FreeBuds 5 поддържат хибридно шумопотискане с три микрофона, което се адаптира към формата на ухото на носещия ги, а благодарение на интелигентното динамично ANC8 слушалките разпознават околния шум и регулират шумопотискането в реално време.

HUAWEI FreeBuds 5 са съвместими с всеки смартфон с iOS или Android благодарение на Bluetooth сдвояване. Моделът може да се похвали и с 30 часа работа на батерията с кейса за зареждане. Цената на модела е 299,99 лв. в брой или по 14,49 лв. на месец за период от 24 месеца. Слушалките са налични онлайн и в цялата магазинна мрежа на Yettel.

Освен това телекомът предлага и актуалния смарт часовник на компания Watch GT 3 SE, който се предлага с 50 лв. отстъпка. Моделът е намален от 299,99 лв. на 249,99 лв. в брой или на изплащане по 10,99 лв. на месец за 2 години.+

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *