Telerik Academy отваря прием за обучението Alpha C#

Телерик Академия обяви прием за новото издание на програмата Telerik Academy Alpha C#. Обучението е подходящо за всеки, който иска да стартира ИТ кариера, независимо от предишния му опит и професия.

От курсистите в последното издание на програмата, 92% са хора без опит или само с начални познания в програмирането. Приемът в програмата Alpha C# продължава до 30 юли. За напълно начинаещите се провежда безплатен курс по основи на програмирането в периода 15 юни – 22 юли.

Записването за курса продължава до 4 юни през сайта на Академията. Хората с базови познания в програмирането и наскоро завършили студенти, които искат да натрупат практически опит, могат да се кандидатстват в Alpha C# с ранния изпит на 6 юни. Това им дава възможност да си осигурят 1 от 45 места в програмата още през лятото. За да участват в изпита, трябва да завършат кандидатурата си до 4 юни.

Обучението Alpha C# подготвя участниците в среда близка до реалната и с работа в малки екипи от по 5-7 човека. На 18 май Академията организира безплатен уебинар, за да сподели всички детайли за програмата Alpha C#. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *