LG си партнира с Prime Video за новия сериал Citadel

Собствениците на LG Smart TV вече могат да гледат с оптимално качество Citadel, шпионски трилър-сериал на Prime Video и Amazon Studios. Това е възможно благодарение на Automatic Filmmaker Mode за OLED моделите на компанията. Освен това е заложено и на поддръжката на Dolby Vision и Dolby Atmos.

С участието на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас, Citadel се развива след падането на ключова шпионска организация, докато двама от шпионите й се опитват да разберат какво се е случило. Героите на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас се впускат в мисия, която ги отвежда из целия сват, докато се борят с връзката си, изградена върху тайни, лъжи и опасна, но неоспорима любов.

Citadel се излъчва ексклузивно за Prime Video, с нов епизод всеки петък. Финалът ще бъде излъчен на 26 май. Сериалът е достъпен в над 240 държави и територии по целия свят.

За да отбележат старта на кинематографския нов телевизионен сериал, Prime Video и LG се обединиха, за да доближат героите и високотехнологичния свят на Citadel до неговите фенове, чрез серия от ексклузивни визуализации в множество канали, включително онлайн, стационарни магазини и дигитални билбордове на Таймс Скуеър в Ню Йорк и Пикадили Съркъс в Лондон.

Това не е първият такъв проект за Prime Video и LG, като от 2021 г. е активиран режим Filmmaker Mode за филмите и сериалите в Prime Video.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *