HUAWEI P60 Pro е с най-високия резултат в DXOMARK

HUAWEI P60 Pro е фото смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK досега. DXOMARK е водеща в света фотографска лаборатория, която оценява и класира фотоапарати и оборудване за тях.

В последния ранкинг на на DXOMARK за 2023 г. HUAWEI P60 Pro излезе начело в класацията за смартфон камери като това превърна P60 Pro в устройството с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK.

С резултат от 156 точки в класацията на DXOMARK, HUAWEI P60 Pro се отличава със своята висока цялостна производителност и фотографски функции, което го прави най-добрият смартфон за фотография, наличен в момента на пазара, според DXOMARK.

Рекордният резултат се основава на цялостно представяне на камерата на P60 Pro, което го прави идеален за всички видове снимки и видеоклипове при всякакви условия на осветеност и изключително производителен при работа при слаба светлина. Класацията показва още, че най-високо оценените параметри на устройството са за снимка, увеличение и боке ефект, оценени съответно със 159, 158, 80 точки. HUAWEI P60 Pro също е с най-висок резултат в портретни и групови снимки и видеоклипове, както и при фотография и видеозаписи при слаба осветеност.

Ultra Lighting Camera

Най-вълнуващата характеристика на HUAWEI P60 Pro е неговият фокус върху светлината. Основната му камера е оборудвана с група обективи с широка бленда и висока пропускливост и RYYB SuperSensing сензор. Това означава, че снимките могат да бъдат заснети при всякакво ниво на осветеност, включително и по-слабо без камерата да пропусне нито един детайл.

Освен това, неговата автоматично регулируема бленда F1.4-F4.0 позволява заснемането на сцена точно по начина, по който фотографът я вижда – с висок динамичен обхват (HDR). Регулируемата физическа бленда на HUAWEI P60 Pro гарантира, че всеки размер е точно прецизен според предпочитанията на потребителя. Това е постижимо чрез ръчна или дори автоматична настройка – функция, задвижвана от изкуствен интелект, която може автоматично да открие настройките на сцената и съответно да регулира блендата.

Решавайки проблема с недостатъчното поглъщане на светлина, което обикновено се среща в много водещи смартфони с телефото камери, HUAWEI P60 Pro добавя Ultra Lighting Lens Group към телефото камерата, за да подобри приема на светлина при слабо осветена фотография и нощно виждане.

Предварителна поръчка с подарък Huawei Watch 3 Active

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI P60 Pro се предлага за предварителна поръчка в България в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на препоръчителна цена от 2349 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *