Поредицата 100 години Warner Bros. дебютира на 26 май по HBO Max

На 26 май в HBO Max ще може да гледате първите два епизода от поредицата посветена на 100-годипнината на Warner Bros. Разказани от Морган Фрийман, специалните филми включват над 60 интервюта с известни актьори, мениджмънт на компанията и легендарни режисьори.

Поредицата е режисирана от номинираната за Оскар Лесли Айуъркс и е в официалната селекция на Cannes Classics с премиера на фестивала в Кан на 24 май 2023 г.

100 ГОДИНИ WARNER BROS. включа четири документални Max Original филма разказващи за историята на развлекателното студио по случай неговия първи век. Те включват прозрения и разкази от първо лице на режисьори, актьори, ръководители в студиото, журналисти и историци, проследяват развитието на Warner Bros.

Поредицата преминава от основаването на студиото в началото на 20-те години на миналия век от четирима братя от семейство на имигранти, през десетилетията на творчески рискове и въздействащи разкази, до историческите сливания през 2000 г., които превръщат компанията в глобална развлекателна сила.

Част 1 и 2 можете да гледате на 26 май, а част 3 и 4 на 2 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *